De Stomerij doet mee aan Art Garage

Zaterdag 2 april zal De Stomerij te vinden zijn op Art Garage, een nieuw kunst evenement aan de Duinkerkenstraat 13 in Groningen. Ruim 30 kunstenaars zullen daar hun werk presenteren. Wij zullen enkele van onze kunstenaars daar presenteren.

Perbericht:

The Art Garage: uniek overzicht van hedendaagse Groningse kunst

Ruim dertig hedendaagse kunstenaars uit Groningen presenteren hun werk en zichzelf aan het publiek tijdens The Art Garage. Dat gebeurt zaterdag 2 april in de Duinkerkenstraat 13 in Groningen.

Tijdens deze expo annex kunstbeurs ziet u een breed scala aan kunstdisciplines, variƫrend van 3D-projecties en nieuwe media tot beelden, lithografie en schilderkunst. Allemaal modern en hip. Niets is The Art Garage te gek, zolang het maar mooie kunst is. Het is de bedoeling om er een jaarlijks terugkerende gebeurtenis van te maken.

The Art Garage vindt plaats op een bijzondere locatie, tijdens het evenement zal livemuziek te horen zijn van moderne Groningse muzikanten en ook om de inwendige mens wordt gedacht.

Deelnemende kunstenaars zijn (onder voorbehoud): Michiel Hoving, Elwin Staal, Reno, Eva Velema, Boter en Bosgraaf, David Disberg, OBZ arts, Neon Wasabi, Gerard Taagen, Mathieu Keuter van Leeuwenborg, Kor Joustra, Pjotr van Agtmaal, Chris Garrit, Jobbe Holtes, Eduward Vroom, Lesanka Honigh, Irene Wiersma, Michel Velt, Bas Scheffers, Corneel Cantens, William van de Velde, Coos Akkerman, Gerry Mellema, Mel Zatout, Siefer MG, Chordyard, Monique van Heerwaarden , Frank Verhulst, Marten Westervee en anderen.

About the Author