Koos Buist: Speciaal voor Kinderen

Speciaal voor Kinderen, wat niet uitsluit dan het ook voor volwassenen erg interessant word, zijn er zondag 23 oktober live onder de microscoop micro slootwater bewoners te bewonderen. Deze worden gepresenteerd door Koos. Heb je zelf een potje water bewoners? Neem ze mee!

Je kunt ook aan de slag met het tekenen van je fantasie micro dier of de dieren die je ziet natekenen. Je kan je dier een naam geven en beschrijven wat ze do…en. Koos zal je hier bij helpen.

Waar: kunstbank (grote markt, naast de vvv)
Wanneer: zondag 23 oktober van 12.00 t/m 16.00 uur

————————————————–

Duik met de installaties van Koos Buist letterlijk de diepte van de micro- en macrofauna in,met als uitgangspunt de sloten van het Groningse platteland. Iets wat hem van kinds af aan al mateloos fascineert. Als Groningse plattelandsjongen zat hij al met een schepnet en een grote oranje ton aa…n de slootkant, geboeid door alles wat hij uit het water omhoog haalde.

De hydrobiologische kunst laat je de onderwaterwereld beleven in de vorm van een videoinstallatie die alle zintuigen prikkelt. Zo zie je op een beeldende, kunstzinnige manier wat er schuilgaat onder het wateroppervlak.

About lieselot